Paahtaa itse

Stor glæde og mange fordele

Få frisk smag og de mest intense aromaer.

For optimal smagsoplevelse har kaffebønner en holdbarhed på ca. 14 dage efter ristning.

Derfor er holdbarheden for den gode smag oftest overskredet, når færdigristet kaffe købes hos en forhandler.

Kaffebær Home Roast

Fantastisk kaffe

Kafferistning er et led i rejsen fra kaffebær til kaffedrik med stor betydning for smagen.

Rist dine bønner præcis som du ønsker, og nyd enestående kaffe.

Du får det meste ud af kaffen og så er det er en fornøjelse at riste selv og til venner.

Kafferister APP Home Roast

Fra automatiseret ristning til kreativ og avanceret

✅ Vælg mellem over 160.000 professionelle og master-level ristningsprofiler.

✅ Rist automatisk og nemt med et enkelt tryk.

✅ Modificér profiler, design nye profiler fra bunden af og optag manuel ristning i realtid med præcis og automatisk gentagelse.

Kahvinpaahtimet
Kafferister vindue med LED lys Home Roast

Rist manuelt

Ved manuel ristning styres parametre fra APP'en med lynhurtig reaktionstid. Tidspunkt for yellowing, crack 1 og crack 2 kan registreres

Ristningen registreres i realtid og kan efterfølgende gentages nøjagtigt og automatisk.

Del din nye profil med vennerne via cloud.

Kahvinpaahtaminen


Kafferistning spiller en afgørende rolle i udviklingen af kaffens smag og aroma.
Ristningens grad påvirker smagen, kroppen og eftersmagen af kaffen.

  • Lys ristet kaffe Home Roast

    Lys-ristet
    Cinnamon Roast

  • Lys-mellem ristet kaffe Home Roast

    Lys-Mellem ristet
    High Roast

  • Mellem ristet kaffe Home Roast

    Mellem ristet
    City Roast

  • Mellem-mørk ristet kaffe Home Roast

    Mellem-mørk ristet
    Full City Roast

  • Mørk ristet
    Vienna Roast

  • Ekstra mørk ristet
    Italian Roast

  • Lys-ristet: Bevarer flest naturlige smagsnuancer med noter af syrlighed og frugtighed.

  • Mellem-ristet: Frembringer en balanceret smag med både sødme og syrlighed.

  • Mørk-ristet: Giver en fyldig og intens smag med røgede og bitre noter.

Kafferistning i trin

  • 1 Vælg bønner (op til 120g) og fyld i ristningskammer.

  • Kafferister ristningsprofil Homeroast

    2 Find den rette ristningsprofil og tryk på start.

  • Kafferister vindue Home Roast

    3 Automatiseret ristning, varighed omkring 5 minutter.

  • Kafferister Kølekop Home Roast

    4 Skift til opsamlingskop og hæld bønner over

  • Rist Selv Kaffe Home Roast

    5 Lad bønnerne hvile i 1-2 dage for optimal smag, eller mal og bryg straks.

Kaffekværn Home Roast

Kværn kaffen umiddelbart før brygning for frisk smag og flest mulige aromaer.

Ensartet maling af bønnerne og kværningsgraden har stor betydning for smag og aromaer ved forskellige bryggemetoder og præferencer.

Kværningsgraden afgør, hvor hurtigt vandet kan trænge igennem kaffen under brygningen. En for grov kværning kan resultere i en underudviklet smag, mens en for fin kværning kan give en bitter og overekstraheret kaffe. Den rigtige kværningsgrad afhænger af din bryggemetode.

Kaffekværn med titanium Burr